Novo!

Vesti..vesti…Orjuna štampala priručnik za borbu protiv “Ustaša”…vesti..najnovije vesti…

Dragi Striče,

otprilike nekako tako, kako sam u naslovu naveo, glasio bi zvonki glas kolpotera negdje danas na Terazijama, ili pak na Slaviji, a možda i na brdu koje se zove Bežanijska kosa, Beograd. Zbog čega i zašto? Pa odgovor je jednostavan.

Naš “dežurni u štabu Orjune” u Splitu, naš “drugar” Ante Tomić, evo najzad je završio svoj priručnik radna naziva:

“Kako se boriti protiv Ustaša nogometaša”. Njegov posljednji “uradak” (možeš samo zamisliti što o njemu mislim kad su navodni znaci), govori da eto, svi u klanje nepočudnih, lopovluk na vagone, a posebno o kršu i lomu koje bi Hrvati napravili u Domovini, ako kojim slučajem, kojom “nesrećom po njemu” Hrvatska osvoji Prvenstvo. Da bi sve bilo vjerodostojno, citiram mog Orjunaša, jer kako rekoh imam njih četiri za “drage prijatelje” bez kojih naprosto nisam u stanju razumjeti kako i na koji način mogu punim plućima uživati u slobodnoj mojoj Domovini.

1. dežurni četnik iz Vlade RH

2. dežurni član štaba NOVJ

3. judejanin koji ne zna da su mu Srbi do

kraja 1942. pobili sve Židove u Srbiji

4. moj “dragi” Orjunaš

me zdušno i s osmjehom podsjećaju kako bi, odnosno kako je izgledala moja Domovina dok su te Jude Iškariotske, bile na vlasti. Evo citat iz “popodnevno izdanje Glasila CK SDPrdonja” webni jutarnji. koji kaže moj Orjunaš: “Ne usuđujem se ni zamisliti kakva bi apokalipsa bila da slučajno osvojimo Prvenstvo. Vraćajući se iz Rusije, izbornik Zlatko Dalić i momci vjerojatno bi sletjeli negdje u Mađarskoj jer bi cijela naša zemlja bila u kršu, ognju i bezumlju kao obala Gaze radnim danom.” “Kad se Hrvatice i Hrvati zbog nekakvog trijumfa njihova

vojnog ili nogometnog genija raspamete od veselja, znate i sami, to obično završi člankom 215, stavak 1 Kaznenog zakona Republike Hrvatske: “Tko požarom, poplavom, eksplozivom, otrovom ili otrovnim plinom, ionizirajućim zračenjem, motornom silom, električnom ili drugom energijom ili kakvom općeopasnom radnjom ili općeopasnim sredstvom izazove opasnost za život ili tijelo ljudi ili za imovinu većeg opsega, kaznit će se kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina”., završen citat.

Dakle, mi Hrvati smo se “raspametili” u Domovinskom ratu i toliko smo “dobro to slavili” da smo “prognali jadne Srbe sa vekovnih ognjišta”, bar tako tvrdi moj Orjunaš, stoga me treba kazniti po KZ RH. Opet teza antitezom. Nastranu što je sve dobro poznato, pa čak i njihov Veritas, Savo Štrbac, kaže tko je i zbog čega pošao u “BEŽANIJU” Laž je “vekovima” Srbe spasavala, bar tako kaže otac nacije D.Ćosić.

https://www.youtube.com/watch?v=gzpcJJZS0SM Sva sreća što je ovih četvoro odbilo učestvovati u begu, jer ne bih danas znao cijeniti što imam. Dakle stvarni događaj, kada su vatrogasci nadljudskim naporom gasili požar u Makarskoj, stvarni događaj kada su ljudi, stranci, kao heroj Vukovara Žan ginuli i bili pobijeni, pa im se danas ni groba ne zna, stvarni događaj, kada vlada ulaže maksimalne napore da idemo dalje, naprijed, ovaj moj dežurni Orjunaš opet pali i žari i pokriva svojom nikad prežaljenom žući mržnje koju istresa na moju Domovinu. Njegovo “sprdanje” sa stvarnošću je više nego neprobavljivo. Gdje je taj nikogović bio 1991. da piše o zločinima koje se njegovi Orjunaši radili nad Lijepom Mojom ? Gdje je taj crv ljudske duše, taj mali zločesti rak na normalnu mozgu bio kada su palili Kijevo, Gospić… kada su tenkovima pregazili staricu živu u Škabrnji? Tu staricu sam osobno poznavao jer sam nekoliko puta bio kod njih u kući a četnička Orjuna ju je živu tenkom pregazila. No ima jedna dobra. Oni me stalno podsjećaju da imam dobro i da ga moram čuvati, da imam Hrvatsku i da zlo ne spava.

Bez njih bi bilo dosadno, isto onako kako je onaj Srbin napisao da bi bez njihova ludila bilo dosadno u Srbiji i da zbog toga rado živi tamo.

Izvor: Ivan Čavrak

Vaš komentar

Loading Facebook Comments ...

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: