Novo!

Vidimo zločince, znamo zločine i ŠUTIMO!

Teška sudbina koja je zauzela Hrvate, je toliko velika, da se samo naizgled čini kako je sve u redu ali samo zbog kukavičluka da se sagleda dno na koje smo postavljeni. Ako netko ima bolest neka samo popije napitak koji se zove “pelin prodane duše”, te će se osjetiti jad i talog koji postoji u nas, koji peče i boli. Jer komunisti i UDBA su još uvijek tu prisutni i jaki toliko da likuju nad svakom smrti. Liječnicima su stali na vrat, i zauzeli poziciju koja nije nikada bila toliko jaka, kao danas.

Osjeti ovaj jad, moj Bože, pa ćeš vidjeti da ima i onih koji se nisu prodali i predali, jer dok je pelina i gorčine među nama, dok cvate i raste, dok se slade našim nesrećama, postoji i onaj dio koji uvijek daje za pravo nama da se obranimo. Kako god. Istina je ta da se svi goste i časte mukom Hrvata, i da ništa nije više sveto u našoj Domovini. Kako su došli na vlast, ne silaze niti kane, jer su vlast i moć uvijek išli skupa, te su sa time napravili spregu-osovinu koja lomi i uništava Dragovoljce domovinskog rata. Vrlo opaka igra liječnika, sociologa, psihijatara, psihologa, i drugih stručnjaka, koji nemaju petlju sati pred medije i kazati dvije tri riječi za početak ozdravljenja našeg društva.

2 Comments on Vidimo zločince, znamo zločine i ŠUTIMO!

  1. Milan Boban // 30/04/2017 at 17:01 // Odgovori

    Može li se, USTAŠA poistovijetiti s imenom HRVAT ili HRVATSKA?

    Merčep se je borio za Hrvatsku Državu isto kao što su se i Ustaše borile, samo za duplo veću Ustaše su se borile. I tek tada će se znati prava ISTINA Ustaškog […]

  2. Milan Boban // 01/05/2017 at 21:58 // Odgovori

    PRISEGA MAKEDONSKIH “USTANIKA” PROTIV OKUPATORA 1891. GODINE.
    https://otporas.com/wp-admin/post.php?post=2780&action=edit

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: