Novo!

Vidljiva netrpeljivost! Jel im to odgoj tako nalaže, ili nešto drugo!?

 

Kakva je ovo Domovina…zabranili su svinjokolje, ne smiješ psa ostavljati na ulici, a Branitelji i Domoljubi, umiru, a nitko ne vodi brigu o njima. Ne smiješ peći rakiju u dvorištu, a da ti netko ne dođe na vrata, i ne prigovara, i ne traži plaćanje poreza. Za suicide, nitko ne odgovara, a za upucanog vrapca na grani možeš zaglibiti robiju. Za neplaćanje kredita, ideš redovito u zatvor, kao i neplaćanje ovrha…kakvi smo to ljudi, kad možemo ovo trpiti?

Droga nam dolazi u gradove, od Srba koji se time bave, koji hvataju novac i bogatstvo, na smrtima mladih, koji postaju ovisnici, i umiru mladi.

Zar kod nas vlada kult smrti? Pa smrt je tu na koncu života, oduvijek. Ali najjače je vladala, tijekom 1991-1995…a nastavila je svoj neslavni trend porasta smrtnosti i nakon 1992. Brojka je prešla 100.000 Branitelja i Dragovoljaca. Samo za trajanje Savske 66, se je ubilo preko 30 Branitelja i Dragovoljaca. Samim time pošto se nitko nije javio kako bi to ispitao ili pojasnio, jasan je karakter, vođa plemenitih, koji su nas izvaljali. Nevenka Topalušić se ne spominje, a umrla je na stubištu. Pisao sam već ranije o bešćutnosti.

 

 

 

Jer kako kaže naša predsjednica prošle godine: Ako nemate kruha, pecite kolače! Žena ex premijera, Milanovića, kaže “sjecite kruh crni, na tanje šnite”!? Ma od čega sirotinja može kupiti, za kruh i za kolače. I na koncu ako mi se jedu jabuke danas, jel mogu sa ekipom upasti u Čermakov, Zagorčev, dvorac, voćnjak, šljivik, vinograd, ma nebitno i natrpati par vreća? Jer oni imaju, a mali ljudi nemaju. Jel mogu recimo, uzeti prikolicu, i desetak kanistera od 20 litara, i otići tek tako, za zimu, ako bude kriza, i napuniti ih dizelom ili benzinom. Dizel prodam, kupim štrucu kruha, i za kolače, dva kilograma junetine, za Božić, a benzin sipam u svoj “pakleni” Dacia Sandero. Pakleni je jer se jedan Srbin iz Srbije žalio da mu “pravim smetnje na živci”.

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: