Novo!

Vlč. Zlatko Sudac-mač i štit Dragovoljaca i Branitelja domovinskog rata!

Velečasni Zlatko Sudac je jedini svećenik koji gorljivo i iz srca se zalaže za Dragovoljce i Branitelje. Nisam bio na njegovim duhovnim obnovama iz financijskih razloga, no gledao sam youtube videa. Ono što ga krasi je duboki mir, iz kojeg crpi najljepše propovijedi i rečenice. Zna vlč. Zlatko Sudac u kakvim raljama se nalaze Dragovoljci i Branitelji te savjesno i marljivo savjetuje i održava svoje mise, diljem zemlje. Evo njegovih par rečenica:

“Gledajte, sada ću vam govoriti iz svog iskustva. Ja ne želim nikoga uvjeravati da đavao postoji ili ne postoji. To nije moj cilj večeras, ne. Mene nešto drugo zanima. Npr. vi ste liječnik i vi kažete “Ova osoba je histerična”. Dobro, ja kažem “Ova osoba je opsjednuta”. I mi se počnemo prepirati, je li ova osoba opsjednuta ili histerična. Ma uopće me ne zanima kako će te vi to nazvati!? Ono što je važno, TI LIJEČNIČE POMOZI JOJ!!! To je važno! POMOZI tom čovjeku ili ženi!”

Vapaj koji šaljem i odašiljem kao umirovljeni med. tehničar stručnjacima liječničke prakse sa ove stranice, jeste: POMOZITE da se rasvijetle suicidi i smrti Dagovoljaca! Zar tražim previše? Ako spasiš jedan život spasio si tisuću! Ako general Lukić kaže da je svjestan kako u Hrvatskoj postoji zločinačka organizacija koja sustavno mori dragovoljačku i braniteljsku populaciju te udovice dom. rata, na način da bi se navedeni osjećali postiđeni u vlastitoj Domovini, onda se zgorega ne čini ovaj vapaj, za život naše braće po oružju. Zar smo to zaslužili, da nas blate i omalovažavaju, rugaju se hendikepima zbog PTSP-a, ili invaliditeta zbog ranjavanja!? Mislite da je bez smisla? Zato što komunisti i četnici kažu da je besmisleno se opirati, upravo zato tražim pomoć Dragovoljcima i Braniteljima. Stručnjaci katolici, laici, javite se, i pokušajte objasniti pučkim jezikom, bez stručne terminologije. Igra skrivača nam ne treba. Javite se na mail: hrv.obr.stivo@gmail.com

 

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: