Novo!

ZA DOM SPREMNI NIJE U SUKOBU SA ZAKONOM!

 

 

335px-Coat_of_arms_of_the_Independent_State_of_Croatia.svg

Neprijatelja Hrvatske smeta sve ono što je izvorno hrvatsko, a što je hrvatsko to je automatski i ustaško. Tako to naš hrvatski neprijatelj tumači, a danas, za Uskrs 2016. godine taj naš hrvatski neprijatelj se smanjio i spao samo na bijedne hrvatske antifašiste. Njihovo obračunavanje s ustaštvom je obračunavanje s hrvatstvom. Ja ne razumijem one Hrvate koji to ne razumju. U biti ja ih mogu razumijeti samo kao kretene koji ne žele shvatit tako očitu stvar, da svim partizanima i četnicima i ostaloj antihrvatskoj bagri trebaju ustaše kao odskočna daska da bi mogli što više, tako oni misle, ocrnjivali Hrvate i Hrvatsku.

Zar netko stvarno misli ako se na stadionima prestane uzvikivat tobože ustaški pozdrav ZA DOM SPREMNI, koji se koristi kroz čitavu našu hrvatsku povijest, koji se koristio u raznim oblicima i prije čuvenog 2WW i šumsko/ušljivih partizana koji su danas najgrlatiji u osudi tog pozdrva. Nemojmo se pravit ludi i biti toliko naivni pa ne vjerovati da su svi ovi što danas drocaju po tom našem hrvatskom pozdravu su djeca i unuci, dakle potomci, onih partizanskih šumskih razbojnika koji su oduvijek zazirali od svega nacionalnog, a posebice kažem od ustašta zašto zato jer su ustaše bili predstanvici nacionalne opcije u svoje vrijeme.

Pošto se ne mogu obračunavat s domovinskim ratom i Tuđmanom koji je ljubomorno upijao Maksa Luburića ideje kako pomiriti sinove Ustaša i sinove hrvatskih partizan, na identičan način (iako i tu smo vidjeli želje dotičnih da nam Domovinski rat i domoljublje maksimalno ogade) krenuli su u ofenzivu za nekakvim fašistima, ustašama i nacistima za koje imaju i međunarodnu potporu, jer ovim kretenima s zapada dovoljno je vidjet da je netko bio povezan s Hitlerom u vrijeme 2WW, i to je njima dovoljno da radi toga Josipu Šimuniću odvale najstrožije kazne. I kao što vidimo nisu stali na tome, jer njima reprezetnacija hrvatske ne znači ama baš ništa; i to što treba danas predsjednici RH Kolindi Grabar Kitarović, koju ja od milja i nacionalog ukusa zovem LIEPA PLAVKA, da govori da nije čula za taj pozdrav. Čula je ona čula, ali se ne želi zamjeriti titovcima, pa priča da nije čula. Ponavljam: čula je ona čula i treba reći da je čula i da je to za nju najnormalniji pozdrav koji nema nikakve konotacije s politikom Poglavnika dra. Ante Pavelića, NDH Hrvatske i Ustaša.

Usprkos činjenici da su ustaše koristile taj pozdrav, taj pozdrav kao niti jedan drugi se ne može kompromitirat, ne može čak ni to spremte se sprite četnici  biti kompromitirano. Mi Hrvati znamo za što su se Srbi spremali kad su tu parolu širili, ali to je bila i ostala obična parola ako krenemo zabrnajivati sve moguće parole i pozdrave. Gdje će nas to dovesti? Ima li tome kraja? Što uopće ti hrvatski antifašisti, kreteni žele postići, koji bi htjeli zabraniti obične podržave? Oni tim tele postići razdor i polarizaciju među Hrvatima.

Po tome uskoro očekujem da će se i zdravo, i dobar dan, i kako si, i šta sve ne zabraniti, jer su se ustaše na nekom sastanku u Zagrebu pozdravljali i tome odrazvaljli jedni drugima na taj način. Ista stvar je i s Sieg Heil. Što onda ako je to bila službena parola i pozdrav nacionalsocijalista; pa i dalje to ostaje samo pozdrav. To što nekoga, prije svega židove, to asocira na plinske komore koga boli jarac? Nekoga može i sunce asocirat na pakao, ali bez sunca nema života na zemlji. Dokle ide to ludilo tih kretena?

Ti kompleskaši ne samo ovi naši nego i zapadni, jer s zapada je i počela ta globalizacija. Uporno nastojim već godinama pojasniti izvor svih zala koja su zadesila naš hrvatski narod. Sve je počelo sa imenom Jugoslavija. Srbi su to prihvatili objeručke odmah u početku. Srbima je priorni cilj bio uvjeriti svijet i Amerikance u jugoslavensku ideju. Zato gledajući kroz ogledalo prošlosti u zadnji skoro 100 godina, možemo mirne duše reći da su nam zapadne velesile u tome krive koliko i Srbi sa svim svojim antifašistima i simpatizerima.

Žig

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: