Novo!

Za Hrvatsku i Krista protiv komunista!

Jedan nula za Hrvatsku. Srbija gubi, ali najavljuje jednakim putem preko svojih antena da ovom sukobu vjekovnom nije došao kraj i da će biti još rata, i još prolijevanja krvi…Aaaaa nije to gotovo! Ne može to na tome ostati! -kazao je jedan od njih. Infekcija velikosrpstvom pod pokroviteljstvom SKH, nije velika novost. Svjedoci smo svega toga u našoj Domovini. Dok se Pupovac izmotava pri odgovaranju na upit o ratni zločinima, i dok se svađa sa Culejom, postaje polako jasno što je bila i kakva je bila sudbina jednog liječnika i što je Pupovac činio da ga spasi. Učinio je isto kao i svi Srbi: lagao je! Pupovac kao i svaki politički predator se inače lovi na manje osobnosti, tipa sina, kćeri, strica, ujaka, nećaka, nećakinje, novac, privilegija. Dirnite u ono što je naučio u školi Dobrice Ćosića i evo vam problem. Pa stoga ako želite kapitalan ulov loviti i uloviti, te ga pokušati izvesti na suho, idite na političke rijeke jezera i more. Politički predatori poput Pupovca se prije ili poslije ulove sami u svojoj laži. Jedan moj profesor je govorio: kao želiš vidjeti tko je kakav čovjek, daj mu moć i pričekaj…tada će te vidjeti što je moć, i kolika je ne/odgovornost spram i prema čovjeku, i kolika je razlika između četnika i Hrvata, kada taj kome ste dali moć krene u lov na novac, fotelje i privilegije.

Jasenovac je očiti primjer, no doći će kraj i toj velikosrpskoj laži, jer je Igor Vukić na putu da rasvijetli tajne oko Jasenovca. Pa neka onda netko kaže, jel život lak, vrijedan ili bezvrijedan. Nije lak, ali je vrijedan. Pitam se imaju li ti neljudi četnici noćne more!? Jesu li ikada, imali more noćne od ubojstava, i masakriranja u Vukovaru, Škabrnji i Srebrenici? Jer ako nisu imali, to dovodi pod lupu sumnje čitavu SPC, i sv. Savu kao svetog. Je li on uopće svetac kakvim ga SPC želi prikazati. Meni se čini da nije nikakav svetac, niti pomazanik. A SPC mi se ne čini kao kršćanska uopće. Više vuče na sektu.

Meni osobno liči ta sekta na životinju, bradatu smrdljivu, žednu tuđe krvi i posjeda. Svetac ne govori o ekspanziji njegove zemlje na susjedne zemlje. Jer svetac te ne nagovara da uzimaš tuđe i kradeš i još uz to, u ime sv. Save olako se kolju djeca starci bojovnici i djevojčicama vade oči. Odrasle sakati, pa i kastrira…Svetac nije nikada blagoslovio vojnike prije klanja…Neusporediv je blaženi Alojzije Stepinac i Papa Ivan Pavao sa njim. Pravi su Anđeli. Nije zgorega naglasiti, da je čitavo srpstvo, poškropljeno ratnim zločinima četnika, i krvlju nevinih žrtava i to u zadnjih 150 godina. Možda i dulje. “Žene u crnom” protestiraju u Hrvatskoj!? A što ne idu kod onih koji su ih poslali u Hrvatsku na bojište? Ne štima nešto. Kad tada će se stijeg i vjetar promijeniti. Na koncu jel trebam takve osobe u svom okruženju, oko nas Hrvata, da nam prezentiraju zamisli koje su inficirane velikosrpstvom i lažnim humanizmom? Ako je tako, “prijatelje želim blizu, a neprijatelje bliže”.

 

2 Comments on Za Hrvatsku i Krista protiv komunista!

  1. Milan Boban // 09/06/2018 at 15:56 //

    Mama ja se udajem za Ustašu, piše Milena Horvat iz Toronta svojoj mami u Istru. mama joj odgovara: KĆERI MOJA I USTAŠE SU LJUDI…
    http://otporas.com/mama-se-

  2. Milan Boban // 09/06/2018 at 21:31 //

    Sprovod hrvatskog prijatelja Georges Desbones-a u Parizu prvi listopda 1952.
    http://otporas.com/asprovod

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: