Novo!

Zagonetna smrt obitelji Ševo!

Nakon više pročitanih tekstova o obitelji Ševo i njihovoj tragediji koja je se dogodila, postavljam sebi pitanje i čitateljima, je li to ubojstvo dakle masakr jedne prosječne obitelji bio nužan? Čini mi se da je nešto alo više iza brda, već pred brdom. Tko je trebao isplivati ili biti viđen u moćnim političkim krugovima?

Čini se da je u UDBA, voda duboka kao u moru, plića u rijeci, a u kanal ne daju pogledati jer u njemu vode nema. Dakle sve tajne njihovog rada su tu, i samo treba pogledati. Naravno bez njihova znanja jer je tada mnogo zanimljivije. Tko je glup od ubojice Hrvata tražiti dozvolu, i dokumente o nekakvim pojedinostima, ako ga to može ugroziti, na više nivoa:

  1. Fizički
  2. Psihički
  3. Emocionalno
  4. Materijalno
  5. A sve ovo gore navedeno ide pritiskom do krajnjih posljedica.

 

Uranjajući sve više i više u halucinogene trave koje UDBA troši, čini se da i je i devetogodišnje dijete, neprijatelj. Djevojčica. To samo kreten može napraviti, koji nema sluha, dara za življenje, samopoštovanje, poštovanje, kao i za somoodržanje. Prije ili poslije, dolazi do poremećaja osobnosti, u vidu psihičkih poremećaja, koji se percipiraju u ubojice kao:

  1. Tvrdoglavost
  2. Neukost
  3. Tulavost

Zalud kravata, kada nije za njihov vrat. Knut Hamsung im zavidi na tome. To je norveški književnik kojeg su objesili kao quislinga. Objesila ga je inačica UDBA-e. Ja ga smatram domoljubom. Ove koji su ga objesili ne smatram takvima. Oni su mi kao i UDBA. Oteli se kontroli, i zato su dobili “samar” od inozemnih tajnih službi kojeg ne mogu skinuti. Doći će im glave, a magare će pasti u provaliju, skupa sa putnicima.

Onaj koji je trebao isplivati nakon ubojstva obitelji Ševo, je isplivao na površinu, ispred oka. Ostaje gorak okus u ustima, da se političari probijaju na političku scenu, na krvi i žrtvama nevinih ljudi.

Obitelj Ševo, počivaj u miru.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: