Novo!

ZAKON O IZDAJI (VELEIZDAJI)!


NAPOMENA: Ovaj prijedlog zakona se odnosi na državljane RH, kao i na osobe sa boravištem/prebivalištem u RH.
IZDAJA/VELEIZDAJA
Osoba koja je dužna/obavezna biti odana Republici Hrvatskoj (RH), a koja zagovara rat protiv RH ili se udružuje sa neprijateljima RH, dajući im pomoć i utjehu u RH ili bilo gdje drugdje, kriva je za izdaju (veleizdaju) i mora biti osuđena na smrt, ili će biti zatvorena na period vremena od najmanje pet godina i kažnjena novčanom kaznom (ne manje od 1.000.000 HRK), i bit će lišena (lustrirana) za rad u bilo kojoj državnoj službi RH.

NEČINJENJE, NEPRIJAVLJIVANJE IZDAJE
Osoba koja je dužna/obavezna biti odana Republici Hrvatskoj i ima saznanja o počinjenju ili namjeru bilo kakve izdaje (ili urote) protiv RH, a to skriva i ne prijavi sigurnosnim službama RH, čim je u mogućnosti otkriti i obznaniti o tome je dužan izvjestiti ured predsjednika RH, vrhovnog sudca RH, Načelnika MUP-a, sudca/sudkinju na županijskom ili općinskom sudu RH, ako to ne učini kriva je za utaju izdaje te će se kazniti novčanom kaznom u okviru ovog zakona ili će biti zatvoren na period od sedam godina, ili oboje.
NEPOSLUH
Tko potiče, postavlja temelje, pripomaže ili se bavi sa bilo kakvom nezakonitom pobunom, nezakonitog rušenja (preuzimanja) ili nezakonitog ustanka protiv demokratsko izabrane legalne vlasti u Republici Hrvatskoj i zakona RH, ili pruža pomoć i utočište pobunjenicima, izdajicama, kriminalcima (urotnicima) bit će novčano kažnjen u skladu s ovim zakonom, ili kažnjen sa zatvorom na period do deset godina, ili oboje; i bit će lišena (lustrirana) za rad u bilo kojoj državnoj službi RH.
ZAVJERA
Ako dvije ili više osoba u bilo kojoj općini, županiji, (regiji) ili na bilo kojem mjestu pod jurisdikcijom RH, sudjeluje u zavjeri rušenja, skidanja ili uništavanja silom vlasti RH, ili zagovaraju rat protiv RH, ili da se suprotstave silom vlastima RH, ili silom spriječavaju, ometaju ili odgađaju izvršenje bilo kojeg zakona RH, ili silom pokušaju oduzeti, preuzeti bilo koji posjed u vlasništvu RH protivno ovlasti istih, svaki od njih će se kazniti novčanom kaznom u okviru ovog zakona ili biti zatvoren do dvadeset godina, ili oboje.
Činjenica je da se ovih zakona nitko ne boji, naprotiv, čini se sve u opstruiranju sprovođenja pravde u Hrvatskoj! Kako pravde i prava, tako nas otvoreno guraju u nekakve “Balkanske opcije” kao što je region. Jel vam sada jasno sa kim u Hrvatskoj imamo posla!?
Imamo jasan uvid u ono o čemu se javno počelo šuškati. Na snazi je :

VELEIZDAJA HRVATSKIH NACIONALNIH INTERESA!

Jedino što je vidljivo običnom Hrvatu i Hrvatici, jeste to, da polako uviđamo kako su naši političari aktivni u sprovođenju MEMORANDUMA SANU 2!
Završavam ovaj tekst sa nadom da će se pojaviti netko, netko tko će smoći snage, mudrosti i sprovesti lustraciju do kraja, na sreću i ponos svih Hrvata i Hrvatica!

Izvor: Dnevnik jednog Unuka

S/I

 

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: