Novo!

Započeo progon Dragovoljaca i Branitelja! Pupovac ga vodi, sa srpskom tajnom policijom!

 

PONAVLJAMO OBJAVU, PREMA INFORMACIJAMA KOJIMA RASPOLAŽEMO!

Prema posljednjim informacijama, iz MUP-a Srbije, od visoko rangiranog Policajca, postoji popis od desetak tisuća Branitelja i Domoljuba te Dragovoljaca, koje Srbija traži, radi sudskog progona. Taj popis je tajni, a javnosti se daje popis od 1.800 Branitelja. Prefrigana, lažljiva politika, srbskih političara, i hrvatskih komunista i četnika, ide kao i uvijek do kraja. Stoga se ne čudite ništa, ako Vam i Policija pokuca na vrata. Na tim popisima se nalaze dragovoljaci, HRVI, pa i saborski zastupnici. Bilo je prigovora prije nekoliko mjeseci u svezi objavljivanja vijesti, da se ne objavljuje popis, od 341 Bojovnika iz Vukovara, koji se potražuju od Srbije. Srbadija, ne odustaje od Velike Srbije, a mi Dragovoljci smo najveća smetnja i prepreka, u ostvarivanju tog cilja.

Orepić se otvoreno stavlja u službu Ivice Dačića, Ministra Unutarnjih Poslova Srbije. Kao bivši “oficir iz JNA”. Bivši kadar iz JNA, je postao najveća smetnja, hrvatskoj Državotvornosti. Bagra ostaje bagra, i kao takva nema dodira sa časnim ljudima. Predratni i ratni, dezerteri iz bivše JNA, su postali, vrlo atraktivni. Zapravo, danas se pitam, ima li uopće časnih ljudi iz bivše JNA? Ja mislim kako ih još ima, no ne čuju se i ne vide. Oni koji su u politici, ološ, kakvog nema: lopovi, šverceri, tajkuni, ratni profiteri…Pokušavaju i strašiti…no slovkat ću polako, jer im mozak posebice sporo radi: Izgubit će te ponovo! Prije izvjesnog vremena je izašla vijest, da se potražuje još 1.800, Bojovnika Vukovara, i da su na optužnicama. Mole se Branitelji, Dragovoljci i HRVI, i svi oni na koje se odnosi ova obavijest, da posebice obrate pažnju i neka ne idu u druge zemlje, a posebno u Srbiju. Uglavnom traže se Dragovoljci Domovinskog rata, jer su se prvi dignuli u obranu Hrvatske. Istočna Slavonija je posebno zanimljiva!

Pročitajte tekstove na linkovima:

Signali zla sve žešći!

Popis 1.300 Branitelja koji se traže!

Prošireni popis branitelja koje Srbija traži!

Nove optužnice protiv hrvatskih branitelja!

Zakon o jurisdikciji se ne ukida, idu predmeti protiv hrvatskih branitelja

Ne idite niti u Bosnu i Hercegovinu, niti Mađarsku, niti Sloveniju. Popisi su najvjerovatnije putem Interpola proslijeđeni na sve granične prijelaze, gdje Policija zemalja u koje se ulazi, spremno očekuje pridošlice.

OPREZ! NE IDITE NIKAMO! HRVATSKA JE NAŠ NAJLJEPŠI ZATVOR!

S/I

Stric Ivan!

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: