Novo!

Zašto je UDBA, jaka kod nas!?

UDBA-ška hobotnica u Hrvatskoj, je velika i gnjusna, a temelji se na ubojstvima, ispitivanjima, Hrvata diljem svijeta i iz Hrvatske i Herceg Bosne. Tko je danas na čelu UDBA-e u Hrvatskoj, nakon Perkovića i Mustača? Pa to nije teško zaključiti, jer Perković zapovjeda, i iz zatvora. Kako? Uvezani su svi, od najmanje ribe, do velikih predatora, koji se ne libe ničega pa i oduzimanja života. UDBA-ška ubojstva koja su nakon 1945 činjena po Slavoniji, i pljačke kućanstava, kao i odvođenje Domoljuba u zatvor, te njihovo procesuiranje, je bilo i ostalo pitanje koje se nije riješilo niti odgovorilo. Jer je UDBA tu i jaka je, a kako se protu nje boriti ako se ne otmeš i ne ostaviš sve iza sebe, pa i obitelj, koji s volio i Dom za kojeg si se borio. Imam dojam jak, da se Anđeli, vode prisutnima u nas, i da se ne libe kazati i koju, da bi nam oči otvorili. Jadan je onaj koji ne razumije poteze, velikog Domoljuba, jer gorčina kada kane preko ruba čaše, dolazi do nemira i ružnih snova, koje dobijamo od Duha svetoga. Nije li onaj bližnji i najbliži uzrok tim snovima? Koji nas nagone da uradimo nešto protu sebe i obitelji? Zapitajte se tko nas vodi i štiti? Ništa ne izgleda onako kako jeste, jer je privid i iluzija, da je sve u redu u Hrvatskoj prejaka, i traje već dulje vrijeme. Predugo. Bar po meni.

Evo primjer: Ako jedna institucija kao MORH se ne mora javnosti izjasniti o nošenju, šajkače ročnika i nakon toga prosvjedne note, me blokirati kako im više ne bih slao mailove, i gorčinom, koju mi je dala ta odvratna fotografija, koja nije photoshop, što je sljedeći korak? Mislim da nas takovi generali ne trebaju učiti ničemu jer su slijepi, ćoravi, a čini se da naginju i slušanju cajke, koja je ništa do “produžena ruka” ekspoziture, SPC, i specijalnog rata. Tko je Dejan Jović? Miroslav Ilić? Ceca? Dragana? Ja ću vam kazati: Četničke beštije! Može biti da su obline Cece Ražnjatović, Miroslava Ilića, Dragane Mirković, udarile tamo gdje trebaju, da bi izletjeli ovakvi “šturm generali”, kojima je sve bitnije od sustava kojeg su na krvi izgradili Heroji Trpinjske ceste, Vukovara, Vinkovaca, Sl. Broda, Gospića, Zadra, Splita, Dubrovnika, i Herceg Bosne. Zato se nemojte čuditi ako pogubite konce, sa realnosti i stvarnosti jer ih je i njihov psihijatar Jovan Rašković, nazvao ludim narodom.

Evo primjer: Šta će mi noga kad nemam sina? Pjesnik je pitao…evo i odgovora. Da nisi dolazio na Trpinjsku cestu imao bi i jaja i nogu za to. Jaja za napraviti, i nogu za uteć sa nje…ali si ostao tamo kao primjer budućim generacijama, no pošto ste puknuti u glavu, ko i vaš psihijatar, to vam ne će vrijediti, niti ispričnica, a lijeka za vašu dijagnozu nema.

4 Comments on Zašto je UDBA, jaka kod nas!?

 1. Odgovor je jednostavan: Udba je otupila oštricu iskrenih domoljuba uperenu protiv sebe kompromitirajući i ucjenjujući ih raznim nedopustivim pogodnostima i probicima. Tako da su svakoga imali u šahu (Bajić).

 2. Milan Boban // 02/04/2018 at 13:03 // Odgovori

  Hrvatima danas treba jedan Martin Luter Kink…

  http://otporas.com/govor-ko

  http://otporas.com/vatikan-

 3. Krunoslav Majer // 04/04/2018 at 13:36 // Odgovori

  Striče zašto ne puno ime i prezime. Pratim uredno što se piše i dalo bi se i polemizirati, ali s kime? činjenice su naravno jedne, A komentari kod nas su totalno oprečni. Mi o svemu imamo dvije istine. Nije sve ni crno ni bijelo. sivo je.

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: