Novo!

Zašto moć nad ljudima dolazi, sa nasiljem nad njima i ratnim zločinom?

Neprocesuirati nakaradne bradonje koljače, izdajnike i probisvijete, značilo bi odustati od života ako bi mi oni bili blizu, u čistilištu, gdje bi mi nakaze držale lekcije, iste ili druge. U paklu gdje mi ne pada na pamet biti jer sam sit telefonije, ili bilo kojeg drugog operatera… A o Raju, ne pričam niti mislim uopće, jer ako su tamo, radije biram -280 stupnjeva već njihovo društvo.

Moj svijet je drugčiji od vašeg, te stoga: nosite noževe, bodite se, trošite drogu, silujte, djecu vezivajte, prodajite sve tuđe pa i vaše po pet puta, ne idite u školu i ne cijenite ništa, već prepisujte od drugih “jer tako mama kaže” stoga ne zaboravite nikada životnu lekciju. Nadalje. Svi koji vam smetaju blatite ih, nazivajte ih UDBA-om, nazivajte kao u ovom svijetu prljavim imenom, a pravu UDBA ne dirajte. Tucite se idite na tekme i udarajte u glavu bocom piva, čovjeka koji je stao na trenutak ili došao, ulazite u tuđe živote, “svjesno” jer nemate pojma tko vam je iza leđa, i tko vas je pogurao nagovorio na to. A drug Tito, će još uvijek biti na trgovima, diljem Hrvatske…zloban, prijetećeg izgleda, kao i sama djela koja je činio. Zašto moć nad ljudima dolazi, sa nasiljem nad njima i ratnim zločinom?

Ubojice djece podržavajte, koljače. Ne gonite ih na sudove. Jer su zaslužniji od žrtava. Ubijte žrtvu, i nakon toga im kupite vijenac i cvijeće, jer eto, to je najbolji način kako oprati krimen kojeg naprave pijane budaletine s mržnjom u srcu…i to zbog novca. A što sad ako ga nitko nema, jer zbog onih zbog kojih se ratovalo, takvi sjede, za stolom, jedu francusku salatu, i čude se kako netko iz tog pakla može izaći. Možete li izaći van? Spram ovih nakaza, sam Anđeo koji se spašava od svih, jer mi je muka koliko sam dvoličan i prijetvoran, nazadan i agilan, desno orijentiran, spram velikih umova, fakultetski obrazovanih, koji su u stanju neprocesuirati ratne zločince. Ne diraj me i ne spominji me. Jer ste ništa drugo do monstrumi. Ma koliko zvučalo blentavo, istina je, da Dragovoljci umiru, po nalogu nečijeg ministarstva, a nikoga nije briga niti za karcinom, niti bolesti, moždane i srčane udare. Nije bilo niti prije, pa zašto bi danas, nakon 27 godina od rata. Kakva Država, i zdravstvo!? Kao da su načelnici bolnica u Bosni na “Koridoru” kupili diplome.

Vaš komentar

Loading Facebook Comments ...

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: