Novo!

Zašto napadaju Miroslava Škoru!?

Zbog intervjua Večernjem listu Miroslav Škoro se je našao na meti pojedincima i grupicama. Naime nakon izjave da Đorđe Balašević i Bajaga dobijaju dvoranu bez problema, a Miroslav mora mjesec dana ranije najaviti i rezervirati dvoranu, kako su počeli tako su ga i nastavili krivo interpretirati. Miroslav Škoro je umjetnik draga gospodo za razliku od ova dva “estradna umetnika”. Vjerovatno se sjećate 1991 godine, pa tako se i ja sjećam izjave jedne vojvođanske Hrvatice koja je kazala da je “popularni” Đole izjavio kako Ustaše kolju i ubijaju, te je pozivao na ubijanje Hrvata. Nije bilo lijepe riječi niti u jednom trenutku. Tipične srpske laži iz iste tvornice laži Dobrice Ćosića. Sličan njemu jeste i Bajaga koji bi pritiskom na tipku “delete” poništio rat i zbivanja u Hrvatskoj od 1991-1995 godine. Zbilja su pažljivi. Prvi je notorni polupijani lažov, koji vidi more gdje ga nema ( Srbija nema more, a on pjeva kako ga ima, plovi njime. Nazvao se i panonski mornar. Slučaj za psihijatra.) a drugi bi iskrivljivao istinu kako paše beogradskoj tvornici laži.

Napadi na pjevače i estradne umjetnike, poput Miroslava Škore su neosnovani, jer on spada u red neiskvarenih umjetnika, koji iz srca pjevaju. Stoga samo jedna poruka emisarima koji ga more: evo vam srpske cajke, Bajaga i Đole, Karleuše, Mice trofrtaljke, Dare Bubamare, i drugi “estradni umetnici” , a Miroslava ostavite Hrvatskoj i Hrvatima i Hrvaticama koji ga vole i poštuju. Pošaljite ovu dvojicu u Vinkovce, mislim na Bajagu i pijanog mornara, pa će se iznenaditi kao i Ilić, koliko veliku cipelu i stopalo imaju vinkovačke udruge iz domovinskog rata. Vinkovci nisu interesantni kazao bi netko. Naravno da nisu. Jer imaju opak zamah.

4 Comments on Zašto napadaju Miroslava Škoru!?

 1. Striče Ivane preuzmi sadržaj ovog linka i znaš gdje ćeš ga staviti.
  Veliki poZDrav.
  Bog!
  http://otporas.com/vjekoslav-maks-luburic-postao-carkar/

 2. Striče Ivane evo još jedan izvanredno dobar link koje sadržaj bi svakako trebao biti na stranicama našeg HOŠ…PoZDrav…

  http://otporas.com/detaljna-analiza-ratnoj-odsteti-hrvatskoj-bih-pise-general-praljak-2006-godine/

 3. Zato sto je Hrvat i Domoljub! Tocka.

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: