Novo!

Zašto nas lažu i varaju!?

Hrvatska vlada se nalazi pred povijesnim prevratom i promjenom. Da li će istanbulska konvencija dovesti do urušavanja najveće pol. stranke koja bi se mogla podijeliti na one koji su za i one koji su protiv? Ovo ostaje pitanje svih pitanja! Činjenica je da je istanbulska konvencija dovela još jedan vid spec. rata protiv Hrvata u našu Domovinu. Sada pored četničkog spec. rata, spec. rata komunista protiv Hrvatske i spec. rata lopova i pljačkaša imamo i ovaj kojeg su strane velesile uvele kod nas. Jake su to velesile, koje ne razlikuju dobro od zla, i koje generaliziraju i uništavaju brak, obitelj i katoličku vjeru. To se obično slomije o leđa onome tko započne. Bilo je carstava koja su započinjali protiv Kršćanstva velike ratove pa su na koncu odustali jer su rat izgubili.

Jedini lijek jeste ostavka premijera Plenkovića. No pošto ruka ruku mije, on je već sebi našao mjesto u europskom parlamentu, a za ostavštinu je ostavio Hrvatskoj da se raspravlja o istanbulskoj konvenciji. Četništvo i komunisti će iskoristiti ovu baru pa će ostaviti u nju, sve one sulude zamisli kao velika Srbija, proleterstvo, i druge sumanute stvari, koje će gutati nove žrtve koje padnu pod paskom spec. rata.

Lustracija nam je prijeko potrebna, jer savez komunista postoji kao i KOS i UDBA, i stvarne opasnosti su po Hrvatsku Domovinu. Te sile zla, mračne organizacije postoje i potkopavaju temelje Hrvatske, baš kao prvog dana od kada je trobojnica zavijorila na hrvatskim državnim institucijama. Jugoslovenstvo je živo i jača svaki dan, stoga nije čudno što se Hrvatska krsti imenom “region ili regija”. Takvim silama je stalo samo do uništavanja. Kriva ideologija, politika masovnih zločina koje su komunisti radili a kasnije prikrivali i pripisivali Ustaškom pokretu i Hrvatima te ih prikazivali kao genocidnim, je u svakom slučaju za pospremiti u ropotarnicu povijesti i za svaku osudu. Čekam dan kada će netko započeti lustraciju!

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: