Novo!

Zašto umjesto 50 godina, ne živimo 75-80 godina!?

Zašto čime progone? Zato jer ih žele procesuirati, ali one koji se ne procesuiraju su oni koji su važni da bi se veliki veći od ovih krimeni posložili, i spremili kao zavjesa, i prikazali kao ona koja je važeća. Dakle njihova, tj. ona koja je dan danas tu. A to je da su zločinci na slobodi. Dimna zavjesa, je po svud, u Hrvatskom duhu, jer i nije stalo rasvijetliti istinu, o sebi. Dakle tko je neprijatelj a tko prijatelj. Tko štiti a tko lomi i iznosi teret nama dragovoljcima na uvid, drž. odvjetništvu. Ono radi, prekovremeno ali po velike četnike ne. Oni su pošteđeni. Već more nas Hrvate. Iako vas molim da ništa ne govorite što nisam već smislio i složio, znam je razlog povelik smrti dragovoljca. Stoga ostajte elokventni, galantni i čekajte smrtni sud, ako imajte smisla za humor. Komunistička partija, živi, i dan danas. Neki su svjesni a neki ne. To je noćna mora iz egejskog mora. Dakle smrtnost je uveliko veća, ako se na nalogu piše ime, nalogovršitelja. Tada je krug zatvoren, za mene kao pojedinca. Razapet. Zbog dvije, ili tri nesuvisle fore. Sleng uništi hrvatski duh, judu Izraela, posvemašnji ego naš, jer je juda, uvijek to, a Heroj koji istupi Heroj. Hvala mu za to.

Tajnost pojedinih aktivnosti u nama je ipak Božji duh, ali ono što je pred nama je ono što je uvijek ispred i krajnji cilj i target. Stoga ne odustajte. Ustajate vi zemaljsko roblje…glasi pjesma kom. partije. Zašto rob mora ustati? Zar robovlasničko društvo nije ukinuto? Zar gazda želi sjesti pred moj zid? Pred zid plača, u Zagrebu? Pred moj tvoj njegov? I što se na kraju dogodilo? Nije niti se dogodilo, kako je trebao biti kraj moj i tvoj. Zato ostajem tu, jer mi je otac naložio, da treba učiti, i pronaći put spasa, za sebe, kći i djevojku moju? Misliš da si na nešto meko naletio? Nisi. Izvaran jesam, jer si se služio kamenom sa kojeg potječem.

Moj je se prebacio u borbeni-istraživački duh. Jer mi je pojam, preširok, nejasan i malo morbidan jer crkva ne reagira, HZZO, medicina, pa tako i individualni liječnici kao što su to oni koji bi možda nešto pokušali napraviti, ali im je draže ići po kavi oblajuši i primjenjivati stegovne postupke, prema prozvanim imenima koji se spomenu na njoj. Budite pametni, i ne odustajte. Ma koliko htjeli ostati tu, naša vlast je nebeska, stoga ustrajte i ne dajte da vam se uvuku kukolji koji se prizivaju vašim imenom. Budite otvorena duha, i stežite remen. Jer djeca su veliko blago, tko zna sa njima. Dakle vaši nazori, svjetonazori, su utoliko nejasni jer imate i povelik kredit, koji bi nas moguće i odveo u sukob sa adolescentnim ovršnim prijedlogom, koji nas uvelike može podignuti u nebesko velo. Budući da se ne zna tko je i što je uzrokovao, šok, u branitelja, obraćam se i ženama, da malo ohlade jer je temperatura dostigla 1000 stupnjeva i moguće je počiniti nešto nesnošljivo, poput dijela uloga imena-snošljivost. Dakle imajte muda i recite NE, takovom izazovu, jer je muka Dragovoljca i veća, a ne treća. Porok, koji nas proganja je i smrtni slučaj. Gubitak prijatelja, suicid prijatelja, nesreća u obitelji, gubitak novca, imovine, kćeri, sina, rođaka. Sve ovo su veliki gubitci, koji nas more i tište. Dakle ovršni prijedlozi postoje, i u nebu. Jer milosti na zemlji nemaju niti jedni niti drugi a niti treći.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: