Novo!

Zaustavimo ih!

10313958_1619950761624743_6004762857474083766_n

HNK Ivan pl.Zajc-Rijeka.

Hrvatsko narodno kazalište s kontroverznim intedantom i jugonostalgičarem Oliverom Frljićem u organizaciji sa Miloradom Pupovcem-četnikom, te sa Vesnom Teršelić- Slovenkom sumnjive prošlosti na dan kada je oslobođena Domovina  05.08.2015, opet kane provocirati  Hrvatski narod a posebice branitelje koji su nesebično branili Domovinu. U organizaciji navedenog trojca,  planira se u kazalištu opet izvesti nekakav performans- provokaciju gdje bi se omalovažavao Domovinski rat i blistava pobjeda u VRA „Oluja 95“.

Kako doznajemo, na taj dan isti planiraju ispad pod nazivom“Kontra Oluja“.

Veliko značenje ima i samo obilježavanje u Kninu jer je to jubilarna 20-ta godišnjica  blistave pobjede u Domovinskom ratu, tako da će veliki broj Domoljuba i građana nazočiti u samom kraljevskom gradu Kninu i osobno to odobravam.

Ali ovim putem iako sam imao namjeru i sam nazočiti proslavi u Kninu, pozivam sve domoljube i branitelje da taj dan posvetimo gradu Rijeci te da budemo nazočni pred kazalištem i onemogućimo okupljanje izdajnika, jugonostalgičara i četnika koji imaju namjeru prikazati VRA “Oluja 95“ kao zločinačku akciju, iako nitko od njih ne zna pravu istinu o toj akciji i Domovinskom ratu.

Iz sebi poznatih razloga žele omalovažavati,  i po tko zna koji put za sve okriviti Hrvatske branitelje i Hrvatski narod. Još jednom Vas molim da taj dan izađemo u što većem broju i pridružimo se našim prijateljima braniteljima iz grada Rijeke i zabranimo taj sramotni čin, i da jednom za sva vremena protjeramo ološ koji prikazuje u stalnim provokacijama Domovinski rat i VRO „Oluja 95“ kao zločinački pothvat, i Hrvatski narod kao genocidan.

Napisao: S.P.Omić

Vjera u Boga i Hrvatska sloga!
Za Dom Spremni!

 

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: