Novo!

Zona sumraka, Uhljebistan ili rep. Hrvatska!

Vremena koja su iza nas, domovinski rat, je najponosniji dio u životu Dragovoljca i Branitelja. Najčasniji dio je preživjeti sve granate, metke i danas svjedočiti, koliko je muke ljubavi i htijenja bilo u periodu od 1991-1995. Ratnici smo bili tada u to doba, a danas pošto se je bojišnica pomakla, smo također na prvoj liniji. Mnogo nas odlazi svakodnevno, no što dalje čim je noć dulja, bolji su i gosti. Žilaviji. Uhljebistan ili rep.Hrvataska. Hrvatska je danas postala upravo to. Nepotizam, lopovluk, kriminal, kao i sve druge nepodobštine, su postali modni trend i jedini put kojim se može krenuti dalje u Hrvatskoj.

Ako imaš nekoga u vlasti možeš se smatrati blagoslovljenim i velika je mogućnost da se nastavi trend uzlazne putanje u društvu. High society. Mi koji smo bez ovih privilegija, ne možemo nikuda dalje, pa niti sa pisanom riječju, a o govorništvu da ne govorimo. Društvene mreže su fakat postale poligon za blokiranja svake domoljubne misli i promišljanja. Blokade na 3, 7, i mjesec dana su “dobar dan”, u ovom vidu javnog očitovanja. Dakle unaprijed ti se nameće model ponašanja i pisanja, ukoliko ne želiš biti blokiran. Treba li se povoditi za trendom? Ne. Treba biti ustrajan i izdržljiv, jer nije niti blokada nešto strašno, već je strašno ako doma šutiš i sve ravnodušno gledaš. Jesmo li doista ravnodušni? Ja nisam, i čitatelji moji, kao i oni koji prate napise, i tekstove na stranici. Nije loše pročitati i komentare, kao i pohvale pa i pokude. Ovih zadnjih također ima, pa se ako trebam i korigiram.

Sve u svemu, naša Domovina postaje polako Uhljebistan. Zemlja svih mogućih poroka, zala, zemlja korupcije, mita. Nije čudno uopće što Dragovoljci umiru mladi. Kada nestane Dragovoljaca, počet će umirati oni koji nisu imali dodira sa dom. ratom. Srbi žele etnički čistu krajinu, Veliku Srbiju. Da. Postoji zločinačka organizacija. Zato i odlazimo svaki dan 10-15 dnevno. Smetati će njima i oni koji se viču Hrvatom, a domovinskog rata nisu vidjeli. Polako samo…Stoga ostajte pametni i birajte dobro umjesto zla, birajte svjetlo umjesto noći i mraka.

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: